U bevindt zich hier: HOMESteunenJouw steun
Jouw steun  

 

> Eenmalige storting

Giften zijn altijd welkom op rekeningnummer van Fracarita Belgium.
IBAN: BE51 4459 6281 2162
BIC: KREDBEBB
Indien je voorkeur uitgaat naar één van de specifieke projecten, dan kan je dit aangegeven bij de mededeling. Zie hiervoor de projectenlijst.

 

> Regelmatig storten

Wil je steunen op lange termijn? Kies dan voor een permanente opdracht. Jouw bank stort elke maand automatisch een vast bedrag op onze rekening. Een permanente opdracht kan je aan het loket van je eigen bank aanvragen of via internetbankieren.

 

> Fiscale aftrek

Giften vanaf 40 euro geven je recht op een fiscaal attest.  Indien de som van jouw giften op 31 december dit bedrag bereikt of groter is, dan krijg je eind januari een attest toegestuurd dat je dan aan je belastingsbrief kan toevoegen. Het attest staat steeds op naam van de titularis van de rekening vanwaar de gift werd gestort en geeft recht op een forfaitaire belastingvermindering van 45% op het totaal van de giften.
 
 

> Erfenis of legaten

Fracarita Belgium is erkend als niet-gouvernementele organisatie door de Belgische overheid. Wij zijn gemachtigd om erfenissen en legaten te ontvangen. Meer info over duo-legaten.

 


> Meer uitleg?

Bel ons: 09 216 35 05 of contacteer ons via email.


 
KALENDER 
29.07 - 13.08
 
(Tanzania)
 
17.10
Getuigenisavond Inleefreis Maendeleo 2018 in Merksem
 
21.10 Getuigenisavond Inleefreis Maendeleo 2018 in Gent

 
 
 
NIEUWSBRIEF 
Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwtjes over onze ontwikkelingsprojecten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika? Schrijf je dan hier in voor onze periodieke nieuwsbrief! 
 
 

ONLINE DONEREN
  
Bij online doneren moet Fracarita Belgium een deel van uw gift afstaan aan een betaalprovider. Indien u dit wil vermijden, kunt u rechtstreeks storten op ons rekeningnummer.   
   ----------------------
PRIVACY VERKLARING FRACARITA VZW
Lees de disclaimer hier.
 ----------------------