Logo Warmste Week - Straatkind die begeleiding krijgt in Maendeleo Jeugdcentrum, Kigoma, Tanzania
Warmste Week 2020, de kleine Walter in Kigoma, Tanzania waar we het Maendeleo Jeugdcentrum ondersteunen

Verstuurt jouw dochter/zoon de Warmste Tekening naar een Afrikaanse straatkindje?

Het is een jaarlijkse traditie: in de week voor Kerstmis is er De Warmste Week. Met z’n allen zijn we dan solidair. Niet alleen met mensen in België, maar ook met het Zuiden!

Wij steken onze vlam dit jaar aan voor Maendeleo, een jeugdcentrum voor straatkinderen in Tanzania. Jouw dochter/zoon kan een Afrikaans vriendje een hart onder de riem steken door een “Warmste Tekening” te maken. Zij/hij krijgt er ook eentje terug uit Tanzania. Hoe cool is dat?

In dit coronajaar heeft het jeugdcentrum “Maendeleo” het financieel bijzonder moeilijk om het hoofd boven water te houden. Maar we willen de straatkinderen de noodzakelijke zorg, bescherming en onderwijs blijven bieden.

Daarom geven we hen een steuntje in de rug. We doen dit met een hoopgevend teken via de tekeningactie van jouw dochter/zoon. Je kan bovendien ook een vrijblijvende gift doen van € 10. Daarmee kunnen we de verzendingskosten naar Tanzania dekken én kan men in Tanzania het belangrijke werk voor de straatkinderen in Kigoma verder zetten.

Maak jij met jouw gezin het verschil voor deze kwetsbare kinderen? Namens alle straatkinderen in Kigoma: dank voor jullie warme solidariteit.

P.S.: Je vindt ons ook op de website van de Warmste Week.