Met groot genoegen nodigen wij u uit voor het zesde fundraising dinner van Fracarita Belgium en Fracarita International, de ngo’s voor ontwikkelingssamenwerking van de Broeders van Liefde, op dinsdag 12 november 2019.

Dit jaar voert Fracarita Belgium campagne voor Rwandese kinderen die blind of slechtziend zijn. Net als elk kind, hebben ook zij heel wat talenten. De structurele armoede in Rwanda belet hen echter om deze talenten te laten groeien en later op eigen benen te staan. Maar in een heel bijzondere school van de Broeders van Liefde in Rwamagana, krijgt hun “ongezien talent” wel alle kansen…

Via uw deelname aan ons fundraising dinner kunnen we deze kinderen aangepast onderwijs aanbieden. Ze leren hun eigen talenten ontdekken, halen het beste uit zichzelf en werken aan een waardige toekomst voor zichzelf, ondanks hun beperking. Meer info via www.zuidactie.be

Bekijk de digitale uitnodiging hier.

Gastronomisch menu

* inclusief aangepaste wijnen
** vegetarisch menu mogelijk op aanvraag

Aperitief met fijne hapjes en soepje

Paté van haas – veenbesjes/witloof salade/brioche

Fazant “fine champagne” met knolselder,
peertje in rode wijn, wilde champignon,
pommes dauphines

Bereiding met mokka, boterkaramel
en hazelnoot

Koffie & thee met mignardises

Programma

Dinsdag 12 november 2019

19.00 u: Ontvangst en welkomstreceptie

19.45 u: Welkom door Br. dr. René Stockman
Gastronomisch diner
Campagnefilm Zuidactie

23.00 u: Einde

Fundraisingprijs

€ 100 per persoon

 

Locatie

Restaurant Huyze De Baere
Noordstraat 66
9990 Maldegem

Fundraising dinner tvv Rwamagana Rwanda

Inschrijving (graag vóór 8 november)

U kan zich inschrijven door onderstaand online formulier in te vullen of door ons te bellen op het nummer 09 398 70 50.

De inschrijving is pas geldig na ontvangst van betaling van € 100 per persoon op het rekeningnummer van Fracarita Belgium BE51 4459 6281 2162 (BIC: KREDBEBB) met als mededeling “[UW NAAM] dinner 12 november”.

Indien u niet kan deelnemen aan het fundraising dinner, maar blinde en slechtziende kinderen in Rwanda toch wenst te steunen, dan kunt u een gift overmaken op bovenstaand rekeningnummer met mededeling “Zuidactie 2019”.

Als uw bijdrage € 40 of meer bedraagt, ontvangt u volgend jaar een fiscaal attest op naam van de titularis van de rekening. Voor het inschrijvingsgeld van het diner kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.

Ik wens een aangepast menu (gelieve het aantal hieronder op te geven aub)

De inschrijving is pas geldig na ontvangst van betaling van € 100 per persoon op het rekeningnummer van Fracarita Belgium BE51 4459 6281 2162 (BIC: KREDBEBB) met als mededeling “[UW NAAM] dinner 12 november”.

* = verplicht

Vragen?

Stuur een mailtje naar fracarita-belgium@fracarita.org of bel ons op het nummer 09 398 70 50.