Mijn dagboek staat ondertussen vol met verhalen. Elke ontdekkingstocht brengt weer zoveel boeiende ontmoetingen en ontdekkingen. Duizenden kwetsbare mensen die ondersteund worden om een betere toekomst voor zichzelf uit te bouwen. Te veel om hier allemaal op te noemen, dat komt nog wel 🙂

Ik heb vooral gezien hoe moeilijk families van mensen met een beperking of een psychische aandoening het hebben. Ook voor de families die geen onderwijs of opleiding kunnen betalen is de situatie vaak uitzichtloos. Er is niet alleen de armoede op zich. De gebrekkige kennis en de taboes maken het er ook niet eenvoudiger op.

Dus denk ik aan de bezoekers van mijn school in Butare. Hoe cool zou het zijn als mensen in België ons willen helpen aan wat extra familie? Familie die een duwtje in de rug geeft.

Word 1 van de 1.000 K-Millers

Om lid te worden van de familie, stort je via een permanente opdracht maandelijks 10 euro ten voordele van de projecten in het Grote Merengebied. Of je kiest voor een jaarlijkse gift van 120 euro.

 

En breid mee de familie uit

Je familie kies je meestal niet zelf. Maar bij K-Mille kan dat wel! Zoek in je vrienden- en kennissenkring extra leden voor onze familie. Zet je schouders onder onze familie en voor je het weet hebben we de uitdaging van 1.000 K-Millers gehaald!

 

Wat familie voor ons betekent

Fracarita Belgium zal de giften van de K-Mille familie gebruiken om onderwijs, zorg en welzijn aan te bieden in de projecten. Ze hebben steun nodig voor werkingskosten en materiaal om al die projecten kwaliteitsvol verder uit te bouwen zonder dat de armsten uit de boot vallen. De ngo garandeert je dat 90% van jouw maandelijkse gift volledig naar de projecten gaat. Maximaal 10% wordt dus gebruikt om correcte opvolging te kunnen doen van de projecten. Fracarita Belgium beheert het geld zoals een goede huisvader dat doet.