U bevindt zich hier: HOMEHome
 
Fundraising dinner 2017: schrijf je hier in!
» Woensdag 11 October 2017
Op donderdag 9 november organiseert Fracarita Belgium, in samenwerking met Fracarita International, een fundraising dinner in Maldegem. Via deelname aan ons fundraising dinner kunt u zelf ook een steentje bijdragen aan de aankoop van medicatie, EEG-toestellen en het organiseren van sensibilisatiecampagnes. Restaurant Huyze De Baere steunt onze actie, waardoor we ongeveer de helft van wat u betaalt voor het gastronomisch fundraising dinner kunnen investeren. 
 
Klik hier om je online in te schrijven!
 
Download de uitnodiging (met programma en gastronomisch menu) hier!
 
Indien u niet kunt deelnemen aan het fundraising dinner, maar ons project toch wenst te steunen, dan kunt u een gift overmaken op rekeningnummer BE51 4459 6281 2162 (BIC: KREDBEBB) van Fracarita Belgium met als mededeling “Zuidactie - epilepsie”. Indien uw bijdrage € 40 of meer bedraagt, ontvangt u volgend jaar een attest op naam van de titularis van de rekening. Voor het inschrijvingsgeld van het diner kunnen we u geen fiscaal attest bezorgen.

We hopen u alvast te mogen verwelkomen op donderdag 9 november!
 

Terug
 
 
KALENDER 
29.07 - 13.08
 
(Tanzania)
 
17.10
Getuigenisavond Inleefreis Maendeleo 2018 in Merksem
 
21.10 Getuigenisavond Inleefreis Maendeleo 2018 in Gent

 
 
 
NIEUWSBRIEF 
Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwtjes over onze ontwikkelingsprojecten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika? Schrijf je dan hier in voor onze periodieke nieuwsbrief! 
 
 

ONLINE DONEREN
  
Bij online doneren moet Fracarita Belgium een deel van uw gift afstaan aan een betaalprovider. Indien u dit wil vermijden, kunt u rechtstreeks storten op ons rekeningnummer.   
   ----------------------
PRIVACY VERKLARING FRACARITA VZW
Lees de disclaimer hier.
 ----------------------