U bevindt zich hier: HOMEWie zijn we?Doelgroepenpsychische problemen
Mensen met psychische problemen  

Ziek zijn in je hoofd is geen pretje. Stemmen horen die er niet zijn, plotse woedeaanvallen krijgen of een diepe ellendige depressie doormaken: leven met een geestelijke aandoening is niet eenvoudig. In ontwikkelingslanden worden geesteszieken vaak door hun familie verstoten wanneer ze ten einde raad zijn en geen hulp kunnen inroepen. De geesteszieken belanden dan op straat. Omdat ze geen professionele zorg krijgen, worden ze meestal nog zieker. Fracarita Belgium vindt dat ook deze mensen een echt en beter leven verdienen. Daarom ondersteunen we een 15-tal centra en ziekenhuizen voor geestelijke gezondheidszorg. Dankzij een aangepaste behandeling geven we de geesteszieken hun menswaardigheid terug én een plaats in de samenleving.

 

 

  
KALENDER 
29.07 - 13.08
 
(Tanzania)
 
17.10
Getuigenisavond Inleefreis Maendeleo 2018 in Merksem
 
21.10 Getuigenisavond Inleefreis Maendeleo 2018 in Gent

 
 
 
NIEUWSBRIEF 
Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwtjes over onze ontwikkelingsprojecten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika? Schrijf je dan hier in voor onze periodieke nieuwsbrief! 
 
 

ONLINE DONEREN
  
Bij online doneren moet Fracarita Belgium een deel van uw gift afstaan aan een betaalprovider. Indien u dit wil vermijden, kunt u rechtstreeks storten op ons rekeningnummer.   
   ----------------------
PRIVACY VERKLARING FRACARITA VZW
Lees de disclaimer hier.
 ----------------------